Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobri Lavovi ONK Polet
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Risimović verovert de bal door een tackle van achteren. Risimović met een sublieme pass. Stolica met een sublieme pass. Vejsić rent richting de bal. Vejsić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - ONK Polet 1:0

16e minuut.
Dolovac kopt de bal weg. Gvozdenović is nu in balbezit. Bojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvozdenović verovert de bal door een tackle van achteren. Gvozdenović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobri Lavovi - ONK Polet 1:1

26e minuut.
Krajina geeft een hoge lob. Inworp. Bojić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicović geeft de bal voor. Koštan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matekalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Risimović kan de bal niet met de borst controleren. Risimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobri Lavovi - ONK Polet 2:1

28e minuut.
Daar is Risimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vejsić rent richting de bal. Risimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Risimović schiet op doel. Stolica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Krajina met een snelle inworp. Risimović probeert naar een medespeler te passen. Nicović probeert naar een medespeler te passen. Vejsić heeft problemen om de bal te vangen. Vejsić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobri Lavovi 37%, ONK Polet 63%.
Dobri Lavovi - ONK Polet 2:1

46e minuut.
Zildžić verovert de bal door een tackle van achteren. Zildžić speelt de bal door. Klungelig pakt Đip de bal. Đip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobri Lavovi - ONK Polet 2:2

61e minuut.
Stolica geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nicović met een snelle inworp. Risimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Risimović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bojić speelt de bal door. Nicović is nu in balbezit. Krajina is nu in balbezit. Nicović verovert de bal door een tackle van achteren. Nicović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobri Lavovi 41%, ONK Polet 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobri Lavovi - ONK Polet 2:2