Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vedranovi Lavovi TUZLA United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Janžek rent richting de bal. Janžek probeert naar een medespeler te passen. Kisjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisjelica haalt uit met een fantastische trap. Mujčin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedranovi Lavovi - TUZLA United 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strugar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janžek rent richting de bal. Janžek draait met de bal, schiet en ... Mujčin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedranovi Lavovi - TUZLA United 0:2

26e minuut.
Mehmedović kopt de bal weg. Šerifovski is nu in balbezit. Janžek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janžek krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Šerifovski speelt de bal door. Sejdinović geeft een hoge lob. Kisjelica rent richting de bal. Janžek rent richting de bal. Janžek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Šerifovski met een sublieme pass. Čemerlić rent richting de bal. Kaljanac rent richting de bal. Kisjelica onderschept slim de pass. Kisjelica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedranovi Lavovi 64%, TUZLA United 36%.
Vedranovi Lavovi - TUZLA United 0:2

50e minuut.
Mehmedović is nu in balbezit. Andrin onderschept slim de pass. Alkaz is nu in balbezit. Alkaz draait met de bal, schiet en ... Stertak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedranovi Lavovi - TUZLA United 1:2

71e minuut.
Mićić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićić passt de bal met de wreef. Kisjelica is nu in balbezit. Kisjelica haalt uit met een fantastische trap. Munižaba probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Padović met de inworp. Klungelig pakt Mićić de bal. Mićić geeft een hoge lob. Strugar rent richting de bal. Strugar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Stertak met een sublieme pass. Kaljanac rent richting de bal. Sejdinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sejdinović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedranovi Lavovi 51%, TUZLA United 49%.
Vedranovi Lavovi - TUZLA United 1:2