Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:17
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: jajce Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2910
jajce ONK Polet
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Zildžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Drobnjak zijn tegenspeler op de grond. Zildžić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poledica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gvozdenović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ljuta. Gvozdenović raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramljak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Đip rent richting de bal. Đip met een sublieme pass. Gvozdenović is nu in balbezit. Gvozdenović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jajce - ONK Polet 0:1

15e minuut.
Zirojević rent richting de bal. Đip rent richting de bal. Met opzet legt Zirojević zijn tegenspeler op de grond. Zirojević krijgt een gele kaart. Đip is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ćipranić met een snel genomen vrije trap. Gvozdenović rent richting de bal. Gvozdenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Drobnjak onderschept slim de pass. Drobnjak speelt de bal door. Kolak rent richting de bal. Zirojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jajce 47%, ONK Polet 53%.
jajce - ONK Polet 0:1

49e minuut.
Kolak probeert naar een medespeler te passen. Zirojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćipranić is nu in balbezit. Zirojević onderschept slim de pass. Zirojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kerleta passt de bal in één keer door. Kolak rent richting de bal. Kolak passt de bal zonder na te denken. Zirojević rent richting de bal. Zirojević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Koštan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Poledica geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolomić met de inworp. Kolak is nu in balbezit. Kolak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jajce 49%, ONK Polet 51%.
jajce - ONK Polet 0:1