Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vedranovi Lavovi Besramni Dječaci
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin passt de bal in één keer door. Krušić rent richting de bal. Krušić haalt uit met een fantastische trap. Škundrić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedranovi Lavovi - Besramni Dječaci 1:0

10e minuut.
Cicmil heeft problemen om de bal te vangen. Šerifovski rent richting de bal. Met opzet legt Cicmil zijn tegenspeler op de grond. Cicmil krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Tegarić kopt de bal weg. Alkaz heeft problemen om de bal te vangen. Krušić is nu in balbezit. Alkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedranovi Lavovi - Besramni Dječaci 2:0

17e minuut.
Mašanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cicmil. Cicmil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
Daar is Šerifovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šerifovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šerifovski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Andrin heeft problemen om de bal te vangen. Grkinić speelt de bal door. Janjušević rent richting de bal. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedranovi Lavovi - Besramni Dječaci 2:1

42e minuut.
Alkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbić speelt de bal door. Alkaz rent richting de bal. Alkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vedranovi Lavovi - Besramni Dječaci 3:1

45e minuut.
Inworp. Drapšin met een snelle inworp. Stijaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkaz onderschept slim de pass. Alkaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedranovi Lavovi 44%, Besramni Dječaci 56%.
Vedranovi Lavovi - Besramni Dječaci 3:1

52e minuut.
Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkaz onderschept slim de pass. Dvornik rent richting de bal. Alkaz onderschept slim de pass. Alkaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Krušić rent richting de bal. Mašanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkaz onderschept slim de pass. Krušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušić draait met de bal, schiet en ... Škundrić bokst de bal weg.

64e minuut.
Stijaković is nu in balbezit. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stijaković. Stijaković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedranovi Lavovi 41%, Besramni Dječaci 59%.
Vedranovi Lavovi - Besramni Dječaci 3:1