Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besramni Dječaci Vedranovi Lavovi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Mašanović is nu in balbezit. Mašanović passt de bal zonder na te denken. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević schiet op doel. Mujčin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Šalvarica kan de bal niet met de borst controleren. Hajdarpašić is nu in balbezit. Hajdarpašić met een sublieme pass. Alkaz is nu in balbezit. Alkaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Škundrić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mašanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Čemerlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjušević rent richting de bal. Janjušević draait met de bal, schiet en ... Mujčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Janjušević is nu in balbezit. Andrin is nu in balbezit. Mašanović begaat een overtreding. Mašanović krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Grkinić rent richting de bal. Mašanović is nu in balbezit. Mašanović passt de bal met de wreef. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Mujčin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Alkaz de bal. Alkaz geeft een lange en hoge pass. Drapšin probeert de bal aan de voet te houden. Krušić is nu in balbezit. Krušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besramni Dječaci - Vedranovi Lavovi 0:1

45e minuut.
Tumbić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ilikić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alkaz rent richting de bal. Alkaz schiet op doel. Škundrić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besramni Dječaci 39%, Vedranovi Lavovi 61%.
Besramni Dječaci - Vedranovi Lavovi 0:1

46e minuut.
Alkaz passt de bal in één keer door. Andrin rent richting de bal. Andrin passt de bal zonder na te denken. Ilikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilikić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Huseinspahić speelt de bal door. Andrin rent richting de bal. Stijaković begaat een overtreding. Stijaković krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Šalvarica geeft een hoge lob. Ilikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilikić passt de bal in één keer door. Krušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besramni Dječaci - Vedranovi Lavovi 0:2

70e minuut.
Alkaz heeft problemen om de bal te vangen. Stijaković rent richting de bal. Stijaković passt de bal in één keer door. Grkinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grkinić met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mujčin met een sublieme pass. Alkaz heeft problemen om de bal te vangen. Tkalec met een sublieme pass. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tegarić met een snelle inworp. Tkalec met een sublieme pass. Mašanović is nu in balbezit. Mašanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besramni Dječaci 41%, Vedranovi Lavovi 59%.
Besramni Dječaci - Vedranovi Lavovi 0:2