Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.03
  • Stadion: Old traford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12082
Fc Baltic boys Prodorni Željezničar
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kljakić geeft een hoge lob. Inworp. Losada met een snelle inworp. Bobô rent richting de bal. Bobô geeft een hoge lob. Paal! Staničević bokst de bal weg. Parkwächter bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkwächter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 1:0

5e minuut.
Kljakić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cercel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parkwächter rent richting de bal. Parkwächter geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Staničević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bobô is nu in balbezit. Bobô haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 2:0

13e minuut.
Marinković passt de bal met de wreef. Formosinho met een sublieme pass. Bobô rent richting de bal. Bobô draait met de bal, schiet en ... Staničević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 3:0

15e minuut.
Horo is nu in balbezit. Bakhturidze verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhturidze passt de bal met de wreef. Bobô is nu in balbezit. Bobô draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parkwächter rent richting de bal. Parkwächter haalt uit met een fantastische trap. Staničević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Antuka is nu in balbezit. Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Przeżuwacz zijn tegenspeler op de grond. Dabović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulović komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Bobô is nu in balbezit. Bobô passt de bal zonder na te denken. Parkwächter is nu in balbezit. Parkwächter schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lara niet meer kan verder spelen. Kutluer komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Daar is Krtolica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobô rent richting de bal. Bobô speelt de bal door. Parkwächter bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkwächter schiet op doel. Staničević bokst de bal weg.

26e minuut.
Inworp. Kubat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulović kan de bal niet met de borst controleren. Parkwächter rent richting de bal. Parkwächter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 4:0

27e minuut.
Parkwächter bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel rent richting de bal. Cercel passt de bal zonder na te denken. Bobô rent richting de bal. Bobô haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cercel probeert naar een medespeler te passen. Parkwächter bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović rent richting de bal. Parkwächter verovert de bal door een tackle van achteren. Parkwächter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Losada rent richting de bal. Losada passt de bal met de wreef. Kubat is nu in balbezit. Parkwächter onderschept slim de pass. Parkwächter draait met de bal, schiet en ... Staničević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kljakić kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Losada neemt de hoekschop. Klungelig pakt Horo de bal. Bobô is nu in balbezit. Bobô haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 37%, Prodorni Željezničar 63%.
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 5:0

48e minuut.
Losada onderschept slim de pass. Losada passt de bal in één keer door. Joksimović rent richting de bal. Parkwächter onderschept slim de pass. Parkwächter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 6:0

51e minuut.
Parkwächter passt de bal met de wreef. Bobô is nu in balbezit. Bobô draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kljakić de bal onder controle te krijgen. Staničević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bakhturidze geeft de bal voor. Bobô kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Horo de bal onder controle te krijgen. Parkwächter rent richting de bal. Parkwächter draait met de bal, schiet en ... Staničević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 7:0

63e minuut.
Losada speelt de bal door. Bobô rent richting de bal. Bobô passt de bal in één keer door. Parkwächter bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkwächter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Przeżuwacz passt de bal in één keer door. Gouder bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouder passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parkwächter de bal. Parkwächter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 8:0

74e minuut.
Parkwächter is nu in balbezit. Gouder is nu in balbezit. Gouder passt de bal zonder na te denken. Bobô rent richting de bal. Bobô schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 9:0

80e minuut.
Losada rent richting de bal. Losada passt de bal met de wreef. Gouder is nu in balbezit. Gouder haalt uit met een fantastische trap. Kljakić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Joksimović geeft een hoge lob. Losada rent richting de bal. Krtolica rent richting de bal. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 10:0

90e minuut.
Bobô draait met de bal, schiet en ... Kljakić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Joksimović de bal onder controle te krijgen. Parkwächter rent richting de bal. Parkwächter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 31%, Prodorni Željezničar 69%.
Fc Baltic boys - Prodorni Željezničar 10:0