Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Beast SLOBODA FC
Simon Rozman SA Tactiek rrr
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 30.8
solide Schieten matig
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Kontić speelt de bal door. Daar is Šaćirbegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaćirbegović passt de bal met de wreef. Duljević is nu in balbezit. Duljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jošić is nu in balbezit. Račić onderschept slim de pass. Račić passt de bal in één keer door. Kontić rent richting de bal. Kontić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Šaćirbegović is nu in balbezit. Šaćirbegović geeft de bal voor. Šumić heeft problemen om de bal te vangen. Kontić is nu in balbezit. Kontić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Beast - SLOBODA FC 1:0

17e minuut.
Peško is nu in balbezit. Šaćirbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Šaćirbegović met een sublieme pass. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jošić is nu in balbezit. Jošić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mavrović de bal. Jošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jošić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Račić kopt de bal weg. Klungelig pakt Đogović de bal. Kontić rent richting de bal. Kontić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kontić probeert de bal met de borst te controleren. Duljević rent richting de bal. Šumić verovert de bal door een tackle van achteren. Kontić verovert de bal door een tackle van achteren. Kontić schiet op doel. Nadarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Beast - SLOBODA FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Beast 31%, SLOBODA FC 69%.
Green Beast - SLOBODA FC 2:0

50e minuut.
Galović probeert naar een medespeler te passen. Kajmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajmak passt de bal zonder na te denken. Duljević is nu in balbezit. Duljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Beast - SLOBODA FC 3:0

52e minuut.
Inworp. Galović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Račić geeft de bal voor. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontić schiet op doel. Nadarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duljević rent richting de bal. Duljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Beast - SLOBODA FC 4:0

55e minuut.
Galović passt de bal in één keer door. Račić is nu in balbezit. Račić geeft een lange en hoge pass. Šaćirbegović is nu in balbezit. Šaćirbegović geeft een lange en hoge pass. Nadarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Šaćirbegović met een snelle inworp. Račić bereikt de bal nog maar net als eerste. Račić geeft een hoge lob. Duljević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kajmak met een snelle inworp. Račić rent richting de bal. Račić met een sublieme pass. Kontić rent richting de bal. Kontić draait met de bal, schiet en ... Nadarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bucalo geeft een lange en hoge pass. Galović kopt de bal weg. Ribarić heeft problemen om de bal te vangen. Duljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kontić rent richting de bal. Kontić draait met de bal, schiet en ... Nadarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Beast - SLOBODA FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Beast 37%, SLOBODA FC 63%.
Green Beast - SLOBODA FC 5:0