Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:21
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: FK Priluk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3042
FK Priluk NK Krajisnik VK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Samatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Husanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rikalo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jajčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić geeft de bal voor. Putinja is nu in balbezit. Putinja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ćup probeert naar een medespeler te passen. Suljević rent richting de bal. Rikalo onderschept slim de pass. Rikalo haalt uit met een fantastische trap. Samatović probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Husanović neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Husanović zal de hoekschop nemen. Sladojević rent richting de bal. Sladojević draait met de bal, schiet en ... Stjepanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Daar is Ćup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzeirbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćup verovert de bal door een tackle van achteren. Ćup schiet op doel. Sarajlija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - NK Krajisnik VK 1:0

15e minuut.
Ćup is nu in balbezit. Ahmedbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćup onderschept slim de pass. Đonović rent richting de bal. Đonović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontić verovert de bal door een tackle van achteren. Leontić passt de bal zonder na te denken. Ćup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Uzeirbegović is nu in balbezit. Ćup onderschept slim de pass. Ahmedbegović is nu in balbezit. Ćup onderschept slim de pass. Ćup draait met de bal, schiet en ... Sarajlija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - NK Krajisnik VK 2:0

45e minuut.
Resumović heeft problemen om de bal te vangen. Putinja rent richting de bal. Resumović is nu in balbezit. Putinja verovert de bal door een tackle van achteren. Putinja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Priluk 48%, NK Krajisnik VK 52%.
FK Priluk - NK Krajisnik VK 2:0

48e minuut.
Rikalo verovert de bal door een tackle van achteren. Rikalo met een sublieme pass. Samatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladojević verovert de bal door een tackle van achteren. Sladojević haalt uit met een fantastische trap. Stjepanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Husanović rent richting de bal. Husanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaknjo de bal. Rikalo is nu in balbezit. Rikalo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kaknjo rent richting de bal. Mikulić onderschept slim de pass. Mikulić geeft de bal voor. Ćup is nu in balbezit. Ćup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mikulić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Njirić komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Njirić rent richting de bal. Njirić passt de bal met de wreef. Dugić is nu in balbezit. Ćup onderschept slim de pass. Ćup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Priluk 50%, NK Krajisnik VK 50%.
FK Priluk - NK Krajisnik VK 2:0