Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jedinstvo Bihać 1919 danisbrat
Mourinho Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Krajišnik controleert de bal met de borst. Stajić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krajišnik. Krajišnik krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Jaić passt de bal in één keer door. Hadžihedović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajčić. Rajčić krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Despenić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolombini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Dijan is nu in balbezit. Dijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - danisbrat 1:0

11e minuut.
Kolombini geeft een lange en hoge pass. Vujačić kopt de bal weg. Vanjo is nu in balbezit. Dijan verovert de bal door een tackle van achteren. Dijan schiet op doel. Pavlićević bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bartulović passt de bal in één keer door. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac geeft de bal voor. Dijan rent richting de bal. Dijan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Batarilo met een snelle inworp. Bartulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartulović schiet op doel. Biser kopt de bal weg. Berbić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bartulović is nu in balbezit. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić passt de bal zonder na te denken. Dijan is nu in balbezit. Dijan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ninčić met een sublieme pass. Despenić met een snel genomen vrije trap. Štimac is nu in balbezit. Hadžihedović onderschept slim de pass. Hadžihedović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rahmani trapt de bal weg. Kondža rent richting de bal. Kondža probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dijan de bal. Dijan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rajčić met een sublieme pass. Bako rent richting de bal. Bako passt de bal zonder na te denken. Dijan heeft problemen om de bal te vangen. Dijan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ninčić onderschept slim de pass. Ninčić met een sublieme pass. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pavlićević met een harde bal richting middenveld. Vujačić kopt de bal weg. Dijan is nu in balbezit. Dijan haalt uit met een fantastische trap. Pavlićević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 39%, danisbrat 61%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - danisbrat 1:0

49e minuut.
Jaić kan de bal niet met de borst controleren. Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartulović. Bartulović krijgt een gele kaart. Vujačić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujačić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dijan de bal. Dijan schiet op doel. Pavlićević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ninčić rent richting de bal. Kolombini met een sublieme pass. Dijan is nu in balbezit. Dijan schiet op doel. Pavlićević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jedinstvo Bihać 1919 - danisbrat 2:0

78e minuut.
Rahmani met een harde bal richting middenveld. Stajić rent richting de bal. Stajić passt de bal in één keer door. Hadžihedović rent richting de bal. Hadžihedović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jedinstvo Bihać 1919 37%, danisbrat 63%.
NK Jedinstvo Bihać 1919 - danisbrat 2:0