Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.04
  • Stadion: FK Priluk Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3099
FK Priluk FCB Team
Normal Tactiek TIKA TAKA
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Mackiewicz met een sublieme pass. Humboldt is nu in balbezit. Humboldt speelt de bal door. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:1

6e minuut.
Jajčanin passt de bal zonder na te denken. Humboldt speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Stjepanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:2

8e minuut.
Samatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis onderschept slim de pass. Kribalis passt de bal zonder na te denken. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:3

10e minuut.
Daar is Mackiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackiewicz speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Samatović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Suljević geeft een lange en hoge pass. Đonović is nu in balbezit. Đonović speelt de bal door. Klungelig pakt Ćup de bal. Ćup draait met de bal, schiet en ... Searle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Humboldt is nu in balbezit. Humboldt probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Šafarić geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mackiewicz zal de hoekschop nemen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:4

19e minuut.
Pejar kopt de bal weg. Pinto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šafarić. Pinto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Humboldt komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:5

22e minuut.
Mackiewicz probeert naar een medespeler te passen. Humboldt speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Stjepanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:6

27e minuut.
Rafiński passt de bal in één keer door. Humboldt is nu in balbezit. Humboldt passt de bal zonder na te denken. Daar is Kribalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kribalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:7

31e minuut.
Kribalis heeft problemen om de bal te vangen. Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal in één keer door. Daar is Kribalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kribalis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:8

39e minuut.
Pejar verovert de bal door een tackle van achteren. Pejar geeft een hoge lob. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Kovčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Humboldt rent richting de bal. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Wasielkiewicz passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Priluk 87%, FCB Team 13%.
FK Priluk - FCB Team 0:8

47e minuut.
Jajčanin is nu in balbezit. Wasielkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasielkiewicz met een sublieme pass. Pejar geeft een lange en hoge pass. Kribalis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kovčić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mackiewicz met de inworp. Pejar geeft de bal voor. Kovčić kopt de bal weg. Stjepanović bokst de bal weg.

55e minuut.
Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Samatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kribalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:9

55e minuut.
Ćup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis onderschept slim de pass. Kribalis passt de bal zonder na te denken. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Pejar rent richting de bal. Pejar geeft een hoge lob. Daar is Kovčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Jajčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Kribalis rent richting de bal. Kribalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Humboldt kopt de bal weg. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto passt de bal met de wreef. Kribalis heeft problemen om de bal te vangen. Kribalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:10

63e minuut.
Ćup heeft problemen om de bal te vangen. Kribalis is nu in balbezit. Ćup schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ćup krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Suljević passt de bal in één keer door. Pinto is nu in balbezit. Kribalis is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Humboldt rent richting de bal. Humboldt passt de bal met de wreef. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Stjepanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stjepanović met een harde bal richting middenveld. Pejar kopt de bal weg. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Kribalis rent richting de bal. Kribalis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Đonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejar onderschept slim de pass. Pejar passt de bal in één keer door. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:11

73e minuut.
Mackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mackiewicz passt de bal met de wreef. Kribalis is nu in balbezit. Kribalis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pejar rent richting de bal. Pejar probeert naar een medespeler te passen. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Stjepanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mackiewicz passt de bal zonder na te denken. Pejar rent richting de bal. Pejar geeft een lange en hoge pass. Samatović heeft problemen om de bal te vangen. Kribalis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:12

84e minuut.
Šafarić is nu in balbezit. Mackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackiewicz passt de bal met de wreef. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Pejar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejar geeft een hoge lob. Kovčić heeft problemen om de bal te vangen. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:13

87e minuut.
Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kribalis is nu in balbezit. Kribalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cereceda geeft de bal voor. Kovčić is nu in balbezit. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Stjepanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Priluk - FCB Team 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Priluk 89%, FCB Team 11%.
FK Priluk - FCB Team 0:14