Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:21
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: Radoja Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2721
Radoja Mršavi Pingvini
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


13e minuut.
Daar is Lapčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapčić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Velić de bal. Prce rent richting de bal. Prce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Soldo passt de bal zonder na te denken. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekiš begaat een overtreding. Mekiš krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zika is nu in balbezit. Zika passt de bal in één keer door. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prce onderschept slim de pass. Prce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prce rent richting de bal. Prce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radoja 34%, Mršavi Pingvini 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radoja - Mršavi Pingvini 0:0

50e minuut.
Novoselić is nu in balbezit. Novoselić geeft een lange en hoge pass. Avdalović probeert de bal aan de voet te houden. Prce is nu in balbezit. Prce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Šeper is nu in balbezit. Šeper met een sublieme pass. Krajišnik rent richting de bal. Krajišnik haalt uit met een fantastische trap. Maksimović probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mekiš is nu in balbezit. Mekiš geeft een hoge lob. Medak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prce bereikt de bal nog maar net als eerste. Prce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šeper is nu in balbezit. Šeper met een sublieme pass. Krajišnik rent richting de bal. Krajišnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Doeltrap. Bolić met een harde bal richting middenveld. Soldo probeert de bal met de borst te controleren. Aleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radoja 49%, Mršavi Pingvini 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Radoja - Mršavi Pingvini 0:0