Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:13
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: Bosnjaci Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2920
Bosnjaci Bijesni Borac
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bakočević geeft een lange en hoge pass. Šećerbegović heeft problemen om de bal te vangen. Sefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Šećerbegović onderschept slim de pass. Šećerbegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnjaci - Bijesni Borac 0:1

17e minuut.
Baturina met een snelle inworp. Komljenović is nu in balbezit. Baltić begaat een overtreding. Baltić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klimović rent richting de bal. Klimović met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Stanišljević de bal onder controle te krijgen. Kitić is nu in balbezit. Kitić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bakočević geeft een hoge lob. Pajić is nu in balbezit. Pajić geeft een lange en hoge pass. Šećerbegović is nu in balbezit. Šećerbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnjaci - Bijesni Borac 0:2

30e minuut.
Baltić speelt de bal door. Daar is Kitić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šećerbegović onderschept slim de pass. Šećerbegović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujičić geeft een hoge lob. Komljenović probeert de bal aan de voet te houden. Baltić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnjaci 38%, Bijesni Borac 62%.
Bosnjaci - Bijesni Borac 0:2

53e minuut.
Spahija passt de bal in één keer door. Kitić is nu in balbezit. Bakočević is nu in balbezit. Kitić onderschept slim de pass. Kitić probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Spahija passt de bal in één keer door. Kitić rent richting de bal. Ljuljđuraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitić onderschept slim de pass. Kitić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bakočević geeft de bal voor. Šećerbegović rent richting de bal. Šećerbegović passt de bal in één keer door. Spahija is nu in balbezit. Spahija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Logara geeft de bal voor. Klungelig pakt Baturina de bal. Klimović rent richting de bal. Klimović draait met de bal, schiet en ... Kitić kan de bal niet met de borst controleren. Đukarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Didulica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đukarić probeert wanhopig de bal te grijpen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delibašić neemt de hoekschop. Daar is Didulica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnjaci 38%, Bijesni Borac 62%.
Bosnjaci - Bijesni Borac 0:2