Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BOŠNJAK JFC Električar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ribarić rent richting de bal. Ribarić probeert naar een medespeler te passen. Bujošević rent richting de bal. Gnjatić verovert de bal door een tackle van achteren. Gnjatić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BOŠNJAK - JFC Električar 0:1

6e minuut.
Dervišević rent richting de bal. Gnjatić verovert de bal door een tackle van achteren. Karađole bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnjatić is nu in balbezit. Gnjatić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Muhović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gligorović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gligorović verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorović passt de bal zonder na te denken. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco draait met de bal, schiet en ... Roganović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BOŠNJAK 46%, JFC Električar 54%.
FK BOŠNJAK - JFC Električar 0:1

56e minuut.
Palunko rent richting de bal. Palunko passt de bal zonder na te denken. Meco is nu in balbezit. Meco schiet op doel. Roganović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK BOŠNJAK - JFC Električar 1:1

72e minuut.
Karađole onderschept slim de pass. Karađole speelt de bal door. Gnjatić is nu in balbezit. Gnjatić haalt uit met een fantastische trap. Baraki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Šaraga de bal. Sikira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rataj zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rataj naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Sušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Palunko verovert de bal door een tackle van achteren. Palunko met een sublieme pass. Karađole bereikt de bal nog maar net als eerste. Karađole haalt uit met een fantastische trap. Mudrinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Šaraga kopt de bal weg. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribarić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BOŠNJAK 51%, JFC Električar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BOŠNJAK - JFC Električar 1:1