Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund BVB 09 FK BOŠNJAK
2015 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Baraki onderschept slim de pass. Baraki probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Žica rent richting de bal. Žica haalt uit met een fantastische trap. Mudrinić bokst de bal weg. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel. Mudrinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Baraki geeft een lange en hoge pass. Savičić controleert de bal met de borst. Savičić met een sublieme pass. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Savičić rent richting de bal. Savičić geeft een lange en hoge pass. Negoiu probeert de bal aan de voet te houden. Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits geeft de bal voor. Bujošević heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica haalt uit met een fantastische trap. Baraki heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mudrinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Margarin geeft een lange en hoge pass. Dervišević met een sublieme pass. Sikira is nu in balbezit. Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits geeft een hoge lob. Mudrinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negoiu springt en kopt de bal. Mudrinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Żewłakow met een sublieme pass. Savičić speelt de bal door. Gyurkovits geeft een hoge lob. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft de bal voor. Daar is Bujošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - FK BOŠNJAK 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Dervišević de bal. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Mudrinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - FK BOŠNJAK 2:0

36e minuut.
Žica haalt uit met een fantastische trap. Bujošević probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gyurkovits zal de hoekschop nemen. Savičić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Baraki geeft de bal voor. Dragović rent richting de bal. Dragović passt de bal met de wreef. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Żewłakow kopt de bal weg. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bujošević geeft de bal voor. Inworp. Gyurkovits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund BVB 09 13%, FK BOŠNJAK 87%.
Borussia Dortmund BVB 09 - FK BOŠNJAK 2:0

50e minuut.
Negoiu probeert de bal met de borst te controleren. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Žica is nu in balbezit. Žica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Żewłakow geeft de bal voor. Baraki kopt de bal weg. Savičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić geeft de bal voor. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Šaraga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyurkovits met een snelle inworp. Żewłakow controleert de bal met de borst. Żewłakow geeft een hoge lob. Mudrinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Gyurkovits geeft de bal voor. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žica rent richting de bal. Žica haalt uit met een fantastische trap. Mudrinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - FK BOŠNJAK 3:0

57e minuut.
Klungelig pakt Negoiu de bal. Savičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić passt de bal zonder na te denken. Negoiu rent richting de bal. Negoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Baraki is nu in balbezit. Žica onderschept slim de pass. Žica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - FK BOŠNJAK 4:0

65e minuut.
Benzon geeft een lange en hoge pass. Žica kopt de bal weg. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund BVB 09 - FK BOŠNJAK 5:0

66e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft de bal voor. Baraki heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Żewłakow met een sublieme pass. Savičić rent richting de bal. Savičić speelt de bal door. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Margarin met een sublieme pass. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft de bal voor. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gligorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraki speelt de bal door. Gligorović speelt de bal door. Daar is Meco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Żewłakow geeft een hoge lob. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Žica de bal. Žica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Savičić rent richting de bal. Negoiu is nu in balbezit. Savičić rent richting de bal. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Baraki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savičić met een snelle inworp. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Savičić met een snelle inworp. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Sušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mudrinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund BVB 09 16%, FK BOŠNJAK 84%.
Borussia Dortmund BVB 09 - FK BOŠNJAK 5:0