Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:21
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.06
  • Stadion: FC EXIT Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5284
FC EXIT JFC Električar
grmi Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Gutić speelt de bal door. Palunko heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manjić. Manjić krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ribarić passt de bal met de wreef. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palunko. Palunko krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Čolaković verovert de bal door een tackle van achteren. Čolaković geeft de bal voor. Rogović springt en kopt de bal. Roganović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hristojević heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Hristojević is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - JFC Električar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EXIT 45%, JFC Električar 55%.
FC EXIT - JFC Električar 1:0

48e minuut.
Manjić verovert de bal door een tackle van achteren. Manjić met een sublieme pass. Čolaković rent richting de bal. Čolaković draait met de bal, schiet en ... Roganović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Roganović met een harde bal richting middenveld. Debogović controleert de bal met de borst. Palunko bereikt de bal nog maar net als eerste. Debogović verovert de bal door een tackle van achteren. Debogović geeft de bal voor. Roganović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Manjić passt de bal in één keer door. Rogović is nu in balbezit. Rogović passt de bal in één keer door. Čolaković is nu in balbezit. Čolaković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Grbušić met een sublieme pass. Poledica bereikt de bal nog maar net als eerste. Poledica speelt de bal door. Eterović rent richting de bal. Eterović schiet op doel. Sejdinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC EXIT - JFC Električar 1:1

60e minuut.
Čolaković haalt uit met een fantastische trap. Roganović probeert naar een medespeler te passen. Debogović kopt de bal weg. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković draait met de bal, schiet en ... Roganović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rogović de bal. Rogović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EXIT - JFC Električar 2:1

65e minuut.
Ribarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjić onderschept slim de pass. Manjić met een sublieme pass. Rogović rent richting de bal. Rogović schiet op doel. Paal! Debogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Porović is nu in balbezit. Debogović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Daar is Rogović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogović met een sublieme pass. Čolaković rent richting de bal. Čolaković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ribarić heeft problemen om de bal te vangen. Manjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjić passt de bal in één keer door. Rogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jabandžić geeft de bal voor. Petlarov rent richting de bal. Petlarov geeft de bal voor. Despotović is nu in balbezit. Despotović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čolaković rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EXIT 28%, JFC Električar 72%.
FC EXIT - JFC Električar 2:1