Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Graničar FC EXIT
Normal Tactiek grmi
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Manjić is nu in balbezit. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjić met een sublieme pass. Klungelig pakt Rogović de bal. Rogović draait met de bal, schiet en ... Čobanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Lojović is nu in balbezit. Manjić verovert de bal door een tackle van achteren. Manjić met een sublieme pass. Rogović rent richting de bal. Rogović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Čobanović speelt de bal door. Brenjo is nu in balbezit. Petlarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petlarov krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Bosotina kopt de bal weg. Kaloštro geeft een hoge lob. Čolaković kopt de bal weg. Rogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Trajković is nu in balbezit. Debogović verovert de bal door een tackle van achteren. Debogović met een sublieme pass. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bosotina probeert naar een medespeler te passen. Kaloštro met een sublieme pass. Bukejlović speelt de bal door. Kapetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapetan schiet op doel. Sejdinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klungelig pakt Petlarov de bal. Brenjo rent richting de bal. Kapetan is nu in balbezit. Kapetan schiet op doel. Sejdinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - FC EXIT 1:0

22e minuut.
Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković onderschept slim de pass. Trajković is nu in balbezit. Čolaković onderschept slim de pass. Čolaković geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Despotović speelt de bal door. Palunko is nu in balbezit. Čolaković is nu in balbezit. Čolaković haalt uit met een fantastische trap. Čobanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Graničar - FC EXIT 1:1

36e minuut.
Daar is Bisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogović rent richting de bal. Rogović met een sublieme pass. Čolaković is nu in balbezit. Čolaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manjić probeert naar een medespeler te passen. Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotović speelt de bal door. Čolaković rent richting de bal. Čolaković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Balj bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjić onderschept slim de pass. Manjić passt de bal met de wreef. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković draait met de bal, schiet en ... Čobanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković schiet op doel. Čobanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - FC EXIT 1:2

45e minuut.
Džubur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kantar komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kaloštro geeft de bal voor. Inworp. Bosotina met de inworp. Brenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenjo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 56%, FC EXIT 44%.
SK Graničar - FC EXIT 1:2

50e minuut.
Bukejlović geeft de bal voor. Turković probeert de bal met de borst te controleren. Manjić geeft een lange en hoge pass. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - FC EXIT 1:3

52e minuut.
Manjić is nu in balbezit. Manjić geeft een lange en hoge pass. Daar is Kantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolaković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Manjić speelt de bal door. Čolaković rent richting de bal. Rogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogović schiet op doel. Kantar probeert de bal aan de voet te houden. Čobanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Graničar - FC EXIT 1:4

75e minuut.
Rogović onderschept slim de pass. Rogović passt de bal zonder na te denken. Čolaković rent richting de bal. Čolaković draait met de bal, schiet en ... Čobanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Gutić geeft de bal voor. Rogović kopt de bal weg. Daar is Palunko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čolaković is nu in balbezit. Čolaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Debogović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Graničar 71%, FC EXIT 29%.
SK Graničar - FC EXIT 1:4