Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijani Medvjedi Borussia Dortmund BVB 09
Normal Tactiek 2015
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow met een sublieme pass. Gyurkovits met een sublieme pass. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Żewłakow controleert de bal met de borst. Żewłakow speelt de bal door. Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica haalt uit met een fantastische trap. Kuralić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Žica rent richting de bal. Žica geeft de bal voor. Kuralić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vujnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujnović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyurkovits met een snelle inworp. Żewłakow geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Puškarev de bal. Savičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savičić passt de bal in één keer door. Žica is nu in balbezit. Žica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:1

19e minuut.
Puškarev met een harde bal richting middenveld. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negoiu de bal. Žica is nu in balbezit. Žica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savičić met een snelle inworp. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Žica is nu in balbezit. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puškarev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:2

30e minuut.
Mesihović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savičić met de inworp. Żewłakow geeft de bal voor. Stovrag kopt de bal weg. Kuralić bokst de bal weg. Puškarev heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits speelt de bal door. Žica rent richting de bal. Žica schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Żewłakow passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Žica is nu in balbezit. Žica schiet op doel. Kuralić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:3

41e minuut.
Negoiu probeert de bal met de borst te controleren. Savičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu rent richting de bal. Negoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijani Medvjedi 88%, Borussia Dortmund BVB 09 12%.
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:3

47e minuut.
Negoiu passt de bal met de wreef. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. Vujnović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuralić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margarin met een snelle inworp. Klungelig pakt Gyurkovits de bal. Gyurkovits geeft de bal voor. Negoiu springt en kopt de bal. Kuralić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Vujnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujnović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyurkovits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żewłakow geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Anduray kopt de bal weg. Baraki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow geeft een hoge lob. Negoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:5

56e minuut.
Kuralić speelt de bal door. Dragović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Žigić de bal. Savičić verovert de bal door een tackle van achteren. Savičić geeft een hoge lob. Kuralić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dragović is nu in balbezit. Margarin rent richting de bal. Margarin geeft een hoge lob. Žica is nu in balbezit. Žica schiet op doel. Kuralić bokst de bal weg.

61e minuut.
Żewłakow met een snelle inworp. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović passt de bal met de wreef. Žica is nu in balbezit. Žica schiet op doel. Kuralić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Šutonja passt de bal zonder na te denken. Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Žica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žica haalt uit met een fantastische trap. Kuralić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:6

70e minuut.
Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Savičić heeft problemen om de bal te vangen. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel. Na een snelle pass probeert Puškarev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stovrag met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits geeft een hoge lob. Negoiu rent richting de bal. Negoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:7

76e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Žigić heeft problemen om de bal te vangen. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Stovrag rent richting de bal. Margarin verovert de bal door een tackle van achteren. Margarin probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijani Medvjedi 84%, Borussia Dortmund BVB 09 16%.
Pijani Medvjedi - Borussia Dortmund BVB 09 0:8