Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.06
  • Stadion: dERBENT Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2784
dERBENT NK Jedinstvo Bihac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Palaverić bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaverić geeft een lange en hoge pass. Milenić probeert naar een medespeler te passen. Ljubej is nu in balbezit. Ljubej geeft de bal voor. Rikalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dERBENT - NK Jedinstvo Bihac 0:1

20e minuut.
Vujadin kopt de bal weg. Rušić is nu in balbezit. Rakman maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rakman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Kuribak is nu in balbezit. Kuribak passt de bal in één keer door. Stamenić is nu in balbezit. Čolović onderschept slim de pass. Čolović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dERBENT 66%, NK Jedinstvo Bihac 34%.
dERBENT - NK Jedinstvo Bihac 0:1

71e minuut.
Rudan probeert naar een medespeler te passen. Milenić is nu in balbezit. Palaverić onderschept slim de pass. Palaverić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kekić de bal onder controle te krijgen. Rikalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Stamenić is nu in balbezit. Stamenić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magat de bal. Joveljić onderschept slim de pass. Joveljić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dERBENT 59%, NK Jedinstvo Bihac 41%.
dERBENT - NK Jedinstvo Bihac 0:1