Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Казачныя Вожыкі Дужыя Лісы
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Al`piarovich de bal onder controle te krijgen. Ladysh is nu in balbezit. Ladysh geeft de bal voor. Al`piarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Al`piarovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klyukin passt de bal met de wreef. Rybakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Al`piarovich begaat een overtreding. Al`piarovich krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Haidun trapt de bal weg. Zherdziau kopt de bal weg. Daar is Ivantatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kursevich is nu in balbezit. Kursevich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Haidun geeft een lange en hoge pass. Kuzmich probeert de bal aan de voet te houden. Zherdziau is nu in balbezit. Zherdziau schiet op doel. Balbat probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Вожыкі 42%, Дужыя Лісы 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Казачныя Вожыкі - Дужыя Лісы 0:0

72e minuut.
Halinovich onderschept slim de pass. Halinovich speelt de bal door. Zherdziau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmich rent richting de bal. Kuzmich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Rybakou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skalazub is nu in balbezit. Skalazub speelt de bal door. Al`piarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Al`piarovich schiet op doel. Znak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Вожыкі 40%, Дужыя Лісы 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Казачныя Вожыкі - Дужыя Лісы 0:0