Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ment Лясныя Птушкі
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Sliapakou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piatkun met de inworp. Klungelig pakt Kurlovich de bal. Kurlovich geeft een hoge lob. Zamiralau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaniatovich is nu in balbezit. Zaniatovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ment - Лясныя Птушкі 1:0

19e minuut.
Taparou speelt de bal door. Sushkevich rent richting de bal. Sushkevich probeert naar een medespeler te passen. Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sushkevich heeft problemen om de bal te vangen. Rolich verovert de bal door een tackle van achteren. Rolich met een sublieme pass. Zaniatovich rent richting de bal. Zaniatovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sushkevich is nu in balbezit. Zakaznikau onderschept slim de pass. Zakaznikau probeert naar een medespeler te passen. Zaniatovich rent richting de bal. Zaniatovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maliarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliarovich geeft de bal voor. Inworp. Kurlovich met de inworp. Rolich geeft de bal voor. Paal!

41e minuut.
Prihach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakaznikau met een snelle inworp. Rolich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 55%, Лясныя Птушкі 45%.
FC Ment - Лясныя Птушкі 1:0

48e minuut.
Sushkevich passt de bal met de wreef. Taparou rent richting de bal. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou rent richting de bal. Taparou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kurlovich is nu in balbezit. Kurlovich geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Labashou de bal onder controle te krijgen. Zaniatovich rent richting de bal. Zaniatovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ment - Лясныя Птушкі 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ment 53%, Лясныя Птушкі 47%.
FC Ment - Лясныя Птушкі 2:0