Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лакаматыў Курганы AC Птушкі
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Tsyplakou met een sublieme pass. Larszyk is nu in balbezit. Larszyk geeft een hoge lob. Huntar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Курганы - AC Птушкі 0:1

21e minuut.
Ignatovich onderschept slim de pass. Ignatovich geeft een lange en hoge pass. Platunou bereikt de bal nog maar net als eerste. Niadzel`ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niadzel`ka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Paulau is nu in balbezit. Ivanishka begaat een overtreding. Paulau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paulau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valynets kopt de bal weg. Niadzel`ka controleert de bal met de borst. Niadzel`ka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Курганы 37%, AC Птушкі 63%.
Лакаматыў Курганы - AC Птушкі 0:1

51e minuut.
Rabiza kopt de bal weg. Al`piarovich is nu in balbezit. Al`piarovich speelt de bal door. Vazheunia is nu in balbezit. Vazheunia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Al`piarovich draait met de bal, schiet en ... Platunou heeft problemen om de bal te vangen. Al`piarovich is nu in balbezit. Al`piarovich draait met de bal, schiet en ... Platunou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Лакаматыў Курганы - AC Птушкі 1:1

65e minuut.
Klimovich speelt de bal door. Vazheunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valynets begaat een overtreding. Vazheunia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palashkevich wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ignatovich probeert naar een medespeler te passen. Platunou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Levashenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitszyk rent richting de bal. Nikitszyk schiet op doel. Panszanka bokst de bal weg.

89e minuut.
Vazheunia onderschept slim de pass. Klimovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimovich passt de bal zonder na te denken. Huntar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Курганы - AC Птушкі 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Курганы 47%, AC Птушкі 53%.
Лакаматыў Курганы - AC Птушкі 1:2