Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Птушкі Футбольны клуб Грыбы
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Rasanau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimovich rent richting de bal. Klimovich met een sublieme pass. Vazheunia is nu in balbezit. Vazheunia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Samuschyk geeft een lange en hoge pass. Kashalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashalevich speelt de bal door. Karnacevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnacevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kashalevich met de inworp. Palashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramczankou verovert de bal door een tackle van achteren. Khramczankou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Птушкі 49%, Футбольны клуб Грыбы 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Птушкі - Футбольны клуб Грыбы 0:0

48e minuut.
Larszyk kan de bal niet met de borst controleren. Zhyl`tsou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhyl`tsou speelt de bal door. Huntar rent richting de bal. Huntar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vazheunia speelt de bal door. Huntar rent richting de bal. Bartasheuski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huntar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vazheunia komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Panszanka met een harde bal richting middenveld. Tsyplakou kopt de bal weg. Klungelig pakt Rasanau de bal. Huntar is nu in balbezit. Huntar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Rasanau met een sublieme pass. Paulau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karnacevich. Karnacevich krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Platunou is nu in balbezit. Paulau rent richting de bal. Karnacevich onderschept slim de pass. Karnacevich schiet op doel. Panszanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Птушкі - Футбольны клуб Грыбы 0:1

76e minuut.
Rasanau onderschept slim de pass. Khramczankou bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramczankou met een sublieme pass. Karnacevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnacevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Palashkevich rent richting de bal. Khramczankou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palashkevich. Palashkevich krijgt een gele kaart. Khramczankou raakt geblesseerd tijdens het duel. Rasanau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Птушкі 49%, Футбольны клуб Грыбы 51%.
AC Птушкі - Футбольны клуб Грыбы 0:1