Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дзівосныя Ястрабы Дужыя Лісы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Makeiszanka onderschept slim de pass. Makeiszanka passt de bal met de wreef. Lihovich speelt de bal door. Serada bereikt de bal nog maar net als eerste. Serada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kuzmich verovert de bal door een tackle van achteren. Makeiszanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Makeiszanka met een sublieme pass. Serada bereikt de bal nog maar net als eerste. Serada draait met de bal, schiet en ... Znak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Makeiszanka rent richting de bal. Rybakou verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furman. Furman krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Lihovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Makeiszanka verovert de bal door een tackle van achteren. Makeiszanka geeft een hoge lob. Znak bokst de bal weg.

34e minuut.
Kuzmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmich haalt uit met een fantastische trap. Daar is Zhvyrko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zherdziau is nu in balbezit. Zherdziau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Furman heeft problemen om de bal te vangen. Zherdziau rent richting de bal. Zherdziau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дзівосныя Ястрабы 50%, Дужыя Лісы 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Дзівосныя Ястрабы - Дужыя Лісы 0:0

51e minuut.
Haidun is nu in balbezit. Haidun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kursevich de bal. Cherkas is nu in balbezit. Cherkas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Furman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rusanenka komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Halinovich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasiliuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дзівосныя Ястрабы 45%, Дужыя Лісы 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Дзівосныя Ястрабы - Дужыя Лісы 0:0