Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Блакітныя Жураўлі Казачныя Вожыкі
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Chechevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladysh verovert de bal door een tackle van achteren. Strypeikis speelt de bal door. Al`piarovich rent richting de bal. Al`piarovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hanczaranka heeft problemen om de bal te vangen. Skalazub is nu in balbezit. Al`piarovich rent richting de bal. Al`piarovich schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nikanovich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Slavashevich speelt de bal door. Skalazub is nu in balbezit. Skalazub probeert naar een medespeler te passen. Al`piarovich is nu in balbezit. Al`piarovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Parfianovich met een sublieme pass. Strypeikis is nu in balbezit. Slavashevich is nu in balbezit. Strypeikis onderschept slim de pass. Strypeikis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Блакітныя Жураўлі 54%, Казачныя Вожыкі 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Блакітныя Жураўлі - Казачныя Вожыкі 0:0

47e minuut.
Pirogau geeft een hoge lob. Inworp. Slavashevich met een snelle inworp. Tyshkevich rent richting de bal. Tyshkevich geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Блакітныя Жураўлі - Казачныя Вожыкі 1:0

54e minuut.
Tyshkevich is nu in balbezit. Tyshkevich passt de bal in één keer door. Daar is Parfianovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herylovich is nu in balbezit. Herylovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Блакітныя Жураўлі - Казачныя Вожыкі 2:0

79e minuut.
Mihalovich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Strypeikis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skalazub is nu in balbezit. Skalazub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Adas` onderschept slim de pass. Adas` speelt de bal door. Herylovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyshkevich is nu in balbezit. Tyshkevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Блакітныя Жураўлі - Казачныя Вожыкі 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Блакітныя Жураўлі 48%, Казачныя Вожыкі 52%.
Блакітныя Жураўлі - Казачныя Вожыкі 3:0