Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лясныя Птушкі Залатыя Мядзведзі
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Taparou probeert naar een medespeler te passen. Sushkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sushkevich geeft de bal voor. Zhydkevicz is nu in balbezit. Zhydkevicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Halinouski is nu in balbezit. Halinouski speelt de bal door. Halinovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhydkevicz rent richting de bal. Zhydkevicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tabul`chyk heeft problemen om de bal te vangen. Sushkevich rent richting de bal. Sushkevich passt de bal met de wreef. Taparou rent richting de bal. Taparou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sushkevich kopt de bal weg. Daar is Halaunitski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taparou is nu in balbezit. Taparou schiet op doel. Zhydkevicz probeert de bal aan de voet te houden. Kiturka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Птушкі - Залатыя Мядзведзі 1:0

25e minuut.
Panevich probeert naar een medespeler te passen. Taparou bereikt de bal nog maar net als eerste. Taparou probeert naar een medespeler te passen. Zhydkevicz rent richting de bal. Zhydkevicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Lyubimtseu passt de bal in één keer door. Halinovich heeft problemen om de bal te vangen. Halinouski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Halinouski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Tabul`chyk is nu in balbezit. Tabul`chyk passt de bal in één keer door. Lyubimtseu is nu in balbezit. Zhydkevicz rent richting de bal. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pelushonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelushonak met een sublieme pass. Zhydkevicz rent richting de bal. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ... Kiturka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Птушкі - Залатыя Мядзведзі 2:0

45e minuut.
Taparou onderschept slim de pass. Taparou passt de bal zonder na te denken. Zhydkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhydkevicz draait met de bal, schiet en ... Kiturka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Птушкі - Залатыя Мядзведзі 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 36%, Залатыя Мядзведзі 64%.
Лясныя Птушкі - Залатыя Мядзведзі 3:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiturka met een harde bal richting middenveld. Halinovich kopt de bal weg. Halinovich is nu in balbezit. Halinovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Levashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashenka speelt de bal door. Rabovich is nu in balbezit. Halinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinovich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Levashenka met een sublieme pass. Sushkevich rent richting de bal. Sushkevich passt de bal in één keer door. Panevich rent richting de bal. Panevich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Prihach bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihach passt de bal zonder na te denken. Zhydkevicz is nu in balbezit. Taparou is nu in balbezit. Taparou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Птушкі 30%, Залатыя Мядзведзі 70%.
Лясныя Птушкі - Залатыя Мядзведзі 3:0