Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Ястрабы AC Львы
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


41e minuut.
Kasatau passt de bal in één keer door. Daar is Kandzibovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padzeika is nu in balbezit. Padzeika schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kandzibovich de bal onder controle te krijgen. Zolau bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Ястрабы - AC Львы 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Ястрабы 50%, AC Львы 50%.
Гарачыя Ястрабы - AC Львы 0:1

52e minuut.
Hutselevich met een snelle inworp. Hurlenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurlenya probeert naar een medespeler te passen. Tsarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Halinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurlenya met een sublieme pass. Tsarik rent richting de bal. Tsarik schiet op doel. Baudzei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Гарачыя Ястрабы - AC Львы 1:1

63e minuut.
Hurlenya kopt de bal weg. Tsarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chernikau begaat een overtreding. Chernikau krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zygmantovich rent richting de bal. Vykun is nu in balbezit. Vykun passt de bal zonder na te denken. Tsarik is nu in balbezit. Tsarik schiet op doel. Baudzei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latysh heeft problemen om de bal te vangen. Tsarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hurlenya speelt de bal door. Zygmantovich is nu in balbezit. Zygmantovich speelt de bal door. Makaranka rent richting de bal. Makaranka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Ястрабы 30%, AC Львы 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гарачыя Ястрабы - AC Львы 1:1