Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Дружныя Пчолкі МТЗ Змагары
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Zhabko passt de bal in één keer door. Zizich bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zizich de bal. Zizich geeft een hoge lob. Bakuta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Viazovich probeert de bal aan de voet te houden. Paulukevich is nu in balbezit. Bakuta onderschept slim de pass. Zhabko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Choras bereikt de bal nog maar net als eerste. Apenka verovert de bal door een tackle van achteren. Apenka met een sublieme pass. Viazovich is nu in balbezit. Viazovich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дружныя Пчолкі 52%, МТЗ Змагары 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Дружныя Пчолкі - МТЗ Змагары 0:0

50e minuut.
Mihejau probeert naar een medespeler te passen. Choras rent richting de bal. Choras speelt de bal door. Bakuta is nu in balbezit. Bakuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Viazovich rent richting de bal. Viazovich passt de bal zonder na te denken. Apenka rent richting de bal. Apenka draait met de bal, schiet en ... Chabot`ka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurmanovich neemt de hoekschop. Ragavik heeft problemen om de bal te vangen. Apenka rent richting de bal. Apenka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mihejau onderschept slim de pass. Halenya verovert de bal door een tackle van achteren. Halenya speelt de bal door. Apenka is nu in balbezit. Apenka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - МТЗ Змагары 0:1

66e minuut.
Ragavik probeert naar een medespeler te passen. Viazovich rent richting de bal. Viazovich probeert naar een medespeler te passen. Apenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Apenka haalt uit met een fantastische trap. Liavonau bokst de bal weg.

71e minuut.
Vaitsiushonak rent richting de bal. Vaitsiushonak geeft een lange en hoge pass. Apenka is nu in balbezit. Apenka schiet op doel. Liavonau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - МТЗ Змагары 0:2

73e minuut.
Paulukevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuta verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuta passt de bal in één keer door. Zhabko is nu in balbezit. Zhabko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Дружныя Пчолкі - МТЗ Змагары 1:2

83e minuut.
Eupuh geeft een hoge lob. Apenka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mihejau de bal onder controle te krijgen. Zizich is nu in balbezit. Zizich geeft een lange en hoge pass. Tainikau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Дружныя Пчолкі 35%, МТЗ Змагары 65%.
Дружныя Пчолкі - МТЗ Змагары 1:2