Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
МТЗ Чмокі Высокія Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


22e minuut.
Vaveliuk onderschept slim de pass. Lagasz is nu in balbezit. Lagasz speelt de bal door. Karsakovich is nu in balbezit. Karsakovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chijikau is nu in balbezit. Natskevich rent richting de bal. Chijikau verovert de bal door een tackle van achteren. Chijikau passt de bal zonder na te denken. Maskalevich geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karsakovich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
МТЗ Чмокі - Высокія Настаўнікі 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МТЗ Чмокі 59%, Высокія Настаўнікі 41%.
МТЗ Чмокі - Высокія Настаўнікі 0:1

53e minuut.
Levaneuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Natskevich rent richting de bal. Maskalevich begaat een overtreding. Maskalevich krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Haurys� bereikt de bal nog maar net als eerste. Haurys� geeft de bal voor. Daar is Lagasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitszyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Byarozkin probeert naar een medespeler te passen. Lagasz rent richting de bal. Lagasz probeert naar een medespeler te passen. Karsakovich is nu in balbezit. Karsakovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dumka met een sublieme pass. Chijikau is nu in balbezit. Vaveliuk begaat een overtreding. Vaveliuk krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Levaneuski is nu in balbezit. Karsakovich is nu in balbezit. Karsakovich passt de bal zonder na te denken. Chijikau rent richting de bal. Chijikau draait met de bal, schiet en ... Lutkevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: МТЗ Чмокі 43%, Высокія Настаўнікі 57%.
МТЗ Чмокі - Высокія Настаўнікі 0:1