Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Львы Гордыя Расліны
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kachanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kachanovich speelt de bal door. Kohan is nu in balbezit. Pliaszkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pliaszkou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chernikau rent richting de bal. Pliaszkou onderschept slim de pass. Pliaszkou met een sublieme pass. Kohan rent richting de bal. Kohan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tsahanski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vykun met de inworp. Klungelig pakt Kasatau de bal. Kasatau geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Manuryk kopt de bal weg. Kohan is nu in balbezit. Kohan passt de bal met de wreef. Daar is Pliaszkou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pliaszkou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Гордыя Расліны 0:1

41e minuut.
Slesarevich met een sublieme pass. Chernikau is nu in balbezit. Chernikau passt de bal in één keer door. Padzeika rent richting de bal. Padzeika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Львы - Гордыя Расліны 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Львы 49%, Гордыя Расліны 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Львы - Гордыя Расліны 1:1

50e minuut.
Habrus� geeft een hoge lob. Pazutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachanovich maakt een afschuwelijke overtreding. Kachanovich krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kachanovich geeft de bal voor. Pliaszkou rent richting de bal. Yarusevich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yarusevich is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Ramasheuski met een snelle inworp. Kachanovich rent richting de bal. Kachanovich passt de bal in één keer door. Pazutka is nu in balbezit. Pazutka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Гордыя Расліны 2:1

69e minuut.
Pazutka passt de bal zonder na te denken. Kohan is nu in balbezit. Kohan met een sublieme pass. Ramasheuski is nu in balbezit. Ramasheuski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Padzeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Padzeika draait met de bal, schiet en ... Packo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Львы - Гордыя Расліны 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Львы 50%, Гордыя Расліны 50%.
AC Львы - Гордыя Расліны 3:1