Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Ястрабы Жывучыя Расліны
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Holyshau met een sublieme pass. Hrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Selivonchyk begaat een overtreding. Selivonchyk krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kurlovich met een sublieme pass. Makaranka is nu in balbezit. Makaranka passt de bal met de wreef. Tsarik rent richting de bal. Tsarik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kaliada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliada geeft een hoge lob. Daar is Labur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holyshau bereikt de bal nog maar net als eerste. Holyshau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kurlovich rent richting de bal. Kurlovich probeert naar een medespeler te passen. Sipaila rent richting de bal. Tsarik verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Ястрабы 50%, Жывучыя Расліны 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Гарачыя Ястрабы - Жывучыя Расліны 0:0

50e minuut.
Sulima met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hutselevich de bal onder controle te krijgen. Labur bereikt de bal nog maar net als eerste. Holyshau verovert de bal door een tackle van achteren. Holyshau haalt uit met een fantastische trap. Zolau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Makaranka geeft een hoge lob. Zygmantovich rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nikovich ... Strafschop! Nikovich krijgt een gele kaart. Zygmantovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Makaranka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Pirajenia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Hrom met de inworp. Halinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinski passt de bal in één keer door. Makaranka rent richting de bal. Makaranka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Labur passt de bal in één keer door. Hutselevich geeft de bal voor. Daar is Niakhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsarik rent richting de bal. Tsarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Ястрабы - Жывучыя Расліны 1:0

73e minuut.
Makaranka passt de bal zonder na te denken. Sipaila is nu in balbezit. Smanchyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tsarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Ястрабы - Жывучыя Расліны 2:0

75e minuut.
Halinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinski geeft de bal voor. Daar is Lazavik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makaranka is nu in balbezit. Makaranka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sipaila geeft een lange en hoge pass. Holyshau heeft problemen om de bal te vangen. Kandzibovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liamaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liamaeu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Ястрабы 41%, Жывучыя Расліны 59%.
Гарачыя Ястрабы - Жывучыя Расліны 2:0