Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Высокія Настаўнікі Усходнія Тыгры
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Tsiareshka geeft een lange en hoge pass. Sauchanka probeert de bal aan de voet te houden. Karsakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsakovich schiet op doel. Smalukou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Высокія Настаўнікі - Усходнія Тыгры 1:0

15e minuut.
Karsakovich passt de bal met de wreef. Byarozkin rent richting de bal. Byarozkin geeft de bal voor. Dumka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chabeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumka is nu in balbezit. Dumka passt de bal zonder na te denken. Karsakovich is nu in balbezit. Karsakovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chijikau heeft problemen om de bal te vangen. Karsakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsevich rent richting de bal. Karsakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Karsakovich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Высокія Настаўнікі - Усходнія Тыгры 2:0

31e minuut.
Zhadzinski speelt de bal door. Daar is Levashou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashou speelt de bal door. Chabeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabeika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Chabeika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashou is nu in balbezit. Chabeika bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashou bereikt de bal nog maar net als eerste. Levashou schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dumka geeft een lange en hoge pass. Maskalevich rent richting de bal. Sauchanka maakt een afschuwelijke overtreding. Sauchanka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dumka is nu in balbezit. Chabeika verovert de bal door een tackle van achteren. Chabeika speelt de bal door. Levashou is nu in balbezit. Levashou haalt uit met een fantastische trap. Bubel` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высокія Настаўнікі 50%, Усходнія Тыгры 50%.
Высокія Настаўнікі - Усходнія Тыгры 2:0

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bubel` trapt de bal weg. Daar is Lagasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashou verovert de bal door een tackle van achteren. Levashou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Labuta kopt de bal weg. Duleba bereikt de bal nog maar net als eerste. Duleba probeert naar een medespeler te passen. Chabeika rent richting de bal. Chabeika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высокія Настаўнікі 61%, Усходнія Тыгры 39%.
Высокія Настаўнікі - Усходнія Тыгры 2:0