Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Клясныя Ваўкі Высокія Настаўнікі
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Mirny is nu in balbezit. Mirny draait met de bal, schiet en ... Zagal`chyk kopt de bal weg. Mirny rent richting de bal. Mirny haalt uit met een fantastische trap. Bubel` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Byarozkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagasz passt de bal zonder na te denken. Karsakovich is nu in balbezit. Karsakovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lavetka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Byarozkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chijikau is nu in balbezit. Chijikau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piatuhovich trapt de bal weg. Mirny kopt de bal weg. Karsakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsakovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Клясныя Ваўкі 48%, Высокія Настаўнікі 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Клясныя Ваўкі - Высокія Настаўнікі 0:0

59e minuut.
Majarovich met de inworp. Mirny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumka krijgt een gele kaart. Mirny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirny kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Клясныя Ваўкі - Высокія Настаўнікі 1:0

61e minuut.
Chijikau kopt de bal weg. Lagasz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balabayka. Balabayka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Клясныя Ваўкі 38%, Высокія Настаўнікі 62%.
Клясныя Ваўкі - Высокія Настаўнікі 1:0