Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Клясныя Ваўкі Жывучыя Расліны
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Kaliada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirny is nu in balbezit. Kaliada begaat een overtreding. Kaliada krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zavadzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tsarliukevich ... Strafschop! Zavadzuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Liamaeu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Клясныя Ваўкі - Жывучыя Расліны 0:1

28e minuut.
Zhuczenia bereikt de bal nog maar net als eerste. Niakhaj onderschept slim de pass. Liamaeu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zavadzuk de bal. Zavadzuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Balabayka rent richting de bal. Selivonchyk verovert de bal door een tackle van achteren. Selivonchyk geeft een lange en hoge pass. Zavadzuk is nu in balbezit. Zavadzuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Liamaeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liamaeu passt de bal met de wreef. Zavadzuk is nu in balbezit. Zavadzuk schiet op doel. Piatuhovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Liamaeu is nu in balbezit. Liamaeu passt de bal zonder na te denken. Zavadzuk rent richting de bal. Zavadzuk schiet op doel. Tsarliukevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Клясныя Ваўкі 59%, Жывучыя Расліны 41%.
Клясныя Ваўкі - Жывучыя Расліны 0:1

50e minuut.
Rabiza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chapuk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Majarovich rent richting de bal. Majarovich geeft de bal voor. Kaliada heeft problemen om de bal te vangen. Zhuczenia is nu in balbezit. Zhuczenia schiet op doel. Pirajenia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pirajenia met een sublieme pass. Liamaeu kopt de bal weg. Tsarliukevich rent richting de bal. Zavadzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadzuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Клясныя Ваўкі - Жывучыя Расліны 0:2

82e minuut.
Nikovich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nazarenka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Клясныя Ваўкі 53%, Жывучыя Расліны 47%.
Клясныя Ваўкі - Жывучыя Расліны 0:2