Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Казачныя Дрэвы Гарачыя Алені
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Lisavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisavets geeft een hoge lob. Trubnikau kopt de bal weg. Zaleski is nu in balbezit. Zaleski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nestserau speelt de bal door. Rubinau kopt de bal weg. Zaleski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akula rent richting de bal. Akula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dubko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatkun onderschept slim de pass. Piatkun geeft een hoge lob. Mamanovich is nu in balbezit. Mamanovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Charahovich trapt de bal weg van het doel. Skibarka kopt de bal weg. Daar is Smahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamanovich draait met de bal, schiet en ... Charahovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Khramczankou is nu in balbezit. Smahin met een sublieme pass. Zaleski rent richting de bal. Akula is nu in balbezit. Akula haalt uit met een fantastische trap. Nestserau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Дрэвы - Гарачыя Алені 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Дрэвы 50%, Гарачыя Алені 50%.
Казачныя Дрэвы - Гарачыя Алені 0:1

48e minuut.
Smahin probeert naar een medespeler te passen. Khramczankou rent richting de bal. Khramczankou geeft de bal voor. Zaleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaleski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Skibarka rent richting de bal. Skibarka met een sublieme pass. Adamovicz geeft de bal voor. Prygaeu is nu in balbezit. Prygaeu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Казачныя Дрэвы - Гарачыя Алені 1:1

89e minuut.
Zaleski rent richting de bal. Zaleski probeert naar een medespeler te passen. Dubko probeert naar een medespeler te passen. Akula bereikt de bal nog maar net als eerste. Akula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Дрэвы - Гарачыя Алені 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Дрэвы 49%, Гарачыя Алені 51%.
Казачныя Дрэвы - Гарачыя Алені 1:2