Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Клясныя Стрыхунчыкі Сумныя Арлы
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kutuzov met de inworp. Lamat` is nu in balbezit. Lamat` geeft een lange en hoge pass. Drabatovich is nu in balbezit. Drabatovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Liabik geeft een hoge lob. Nikovich is nu in balbezit. Nikovich geeft de bal voor. Trybush bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybush haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Liabik onderschept slim de pass. Lamat` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamat` speelt de bal door. Drabatovich rent richting de bal. Drabatovich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pauliankovich passt de bal zonder na te denken. Arbuzau is nu in balbezit. Arbuzau met een sublieme pass. Trybush rent richting de bal. Trybush schiet op doel. Lebiadzinets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Клясныя Стрыхунчыкі - Сумныя Арлы 1:0

34e minuut.
Smalukou heeft problemen om de bal te vangen. Smalukou kopt de bal weg. Brytva rent richting de bal. Trybush bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybush draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Mauryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauryn geeft de bal voor. Pauliankovich heeft problemen om de bal te vangen. Trybush bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybush haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Клясныя Стрыхунчыкі 47%, Сумныя Арлы 53%.
Клясныя Стрыхунчыкі - Сумныя Арлы 1:0

70e minuut.
Piukin passt de bal in één keer door. Pauliankovich met een sublieme pass. Zasimovich is nu in balbezit. Lamat` onderschept slim de pass. Lamat` haalt uit met een fantastische trap. Boryachok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pauliankovich passt de bal in één keer door. Drabatovich is nu in balbezit. Drabatovich passt de bal in één keer door. Lamat` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamat` draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Smalukou de bal. Smalukou speelt de bal door. Arbuzau rent richting de bal. Arbuzau geeft een hoge lob. Kahanovich heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Клясныя Стрыхунчыкі - Сумныя Арлы 2:0

85e minuut.
Doeltrap. Boryachok trapt de bal weg van het doel. Brytva met een sublieme pass. Trybush is nu in balbezit. Trybush schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Клясныя Стрыхунчыкі 57%, Сумныя Арлы 43%.
Клясныя Стрыхунчыкі - Сумныя Арлы 2:0