Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Высокія Кветкі Дынама Птушкі
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Val`cheuski verovert de bal door een tackle van achteren. Val`cheuski met een sublieme pass. Nikulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisavets verovert de bal door een tackle van achteren. Lisavets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Varankou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauchanka met de inworp. Liatecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Liatecki schiet op doel. Labynich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Высокія Кветкі - Дынама Птушкі 0:1

15e minuut.
Zhyzneuski met een sublieme pass. Hutar rent richting de bal. Hutar passt de bal zonder na te denken. Liatecki is nu in balbezit. Liatecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Makeiszanka rent richting de bal. Makeiszanka passt de bal met de wreef. Kozik rent richting de bal. Lisavets rent richting de bal. Lisavets schiet op doel. Miluszankau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kalevich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldatsenka met een snelle inworp. Baklanau is nu in balbezit. Baklanau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высокія Кветкі 49%, Дынама Птушкі 51%.
Высокія Кветкі - Дынама Птушкі 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Kaliada de bal. Baklanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklanau probeert naar een medespeler te passen. Larkou rent richting de bal. Larkou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Vuras geeft een hoge lob. Inworp. Hutar met de inworp. Liatecki rent richting de bal. Liatecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Val`cheuski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zhyzneuski met een snelle inworp. Daar is Hutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Makeiszanka passt de bal met de wreef. Nikulich is nu in balbezit. Nikulich geeft een hoge lob. Sauchanka rent richting de bal. Sauchanka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kalevich geeft de bal voor. Vuras kopt de bal weg. Klungelig pakt Lamaka de bal. Liatecki rent richting de bal. Liatecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Высокія Кветкі - Дынама Птушкі 0:2

89e minuut.
Daar is Sauchanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makeiszanka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalevich de bal. Lisavets is nu in balbezit. Lisavets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высокія Кветкі 40%, Дынама Птушкі 60%.
Высокія Кветкі - Дынама Птушкі 0:2