Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Мілыя Лісы Магічныя Грыбы
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Pakura probeert naar een medespeler te passen. Kurhanau rent richting de bal. Halyakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Buloichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Buloichyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Мілыя Лісы - Магічныя Грыбы 0:1

10e minuut.
Laurynkovich rent richting de bal. Laurynkovich passt de bal in één keer door. Buloichyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurhanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurhanau draait met de bal, schiet en ... Minin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Мілыя Лісы - Магічныя Грыбы 0:2

17e minuut.
Mashkovich is nu in balbezit. Mashkovich passt de bal met de wreef. Kurhanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Buloichyk is nu in balbezit. Buloichyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hanarovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pakura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakura passt de bal met de wreef. Kurhanau is nu in balbezit. Kurhanau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Мілыя Лісы - Магічныя Грыбы 0:3

38e minuut.
Mashkovich rent richting de bal. Mashkovich passt de bal in één keer door. Laurynkovich is nu in balbezit. Kurhanau verovert de bal door een tackle van achteren. Kurhanau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Мілыя Лісы - Магічныя Грыбы 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мілыя Лісы 62%, Магічныя Грыбы 38%.
Мілыя Лісы - Магічныя Грыбы 0:4

56e minuut.
Daar is Kuzmich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmich probeert naar een medespeler te passen. Tryfanau met een sublieme pass. Baradulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baradulin schiet op doel. Cherkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Baradulin is nu in balbezit. Zagal`chyk is nu in balbezit. Baradulin rent richting de bal. Zagal`chyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal`chyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мілыя Лісы 48%, Магічныя Грыбы 52%.
Мілыя Лісы - Магічныя Грыбы 0:4