Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лакаматыў Жураўлі Гарачыя Алені
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Smahin speelt de bal door. Slabitski rent richting de bal. Slabitski geeft de bal voor. Zizich is nu in balbezit. Zizich draait met de bal, schiet en ... Charahovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Samavoltsau verovert de bal door een tackle van achteren. Samavoltsau passt de bal in één keer door. Anisimau speelt de bal door. Akula is nu in balbezit. Akula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Жураўлі - Гарачыя Алені 0:1

29e minuut.
Zotkin geeft een hoge lob. Dubko is nu in balbezit. Maximenia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maximenia krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Samavoltsau is nu in balbezit. Zaleski onderschept slim de pass. Zaleski met een sublieme pass. Akula rent richting de bal. Akula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Akula rent richting de bal. Slabitski is nu in balbezit. Akula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akula krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Slabitski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botuh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zizich rent richting de bal. Lisavets is nu in balbezit. Zizich onderschept slim de pass. Zizich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Лакаматыў Жураўлі - Гарачыя Алені 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Жураўлі 52%, Гарачыя Алені 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лакаматыў Жураўлі - Гарачыя Алені 1:1

65e minuut.
Khramczankou geeft de bal voor. Slabitski is nu in balbezit. Slabitski geeft een lange en hoge pass. Maximenia is nu in balbezit. Maximenia geeft een lange en hoge pass. Charahovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zizich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лакаматыў Жураўлі - Гарачыя Алені 2:1

68e minuut.
Sevidau is nu in balbezit. Sevidau speelt de bal door. Lisavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizich is nu in balbezit. Zizich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dudka met de inworp. Zaleski is nu in balbezit. Zaleski geeft een hoge lob. Akula bereikt de bal nog maar net als eerste. Akula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Botuh heeft problemen om de bal te vangen. Akula bereikt de bal nog maar net als eerste. Akula passt de bal zonder na te denken. Dudka rent richting de bal. Dudka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sevidau verovert de bal door een tackle van achteren. Rubinau rent richting de bal. Sevidau maakt een afschuwelijke overtreding. Sevidau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лакаматыў Жураўлі 52%, Гарачыя Алені 48%.
Лакаматыў Жураўлі - Гарачыя Алені 2:1