Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Мілыя Лісы Высокія Кветкі
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Val`cheuski is nu in balbezit. Val`cheuski passt de bal met de wreef. Valenda rent richting de bal. Zagortsau verovert de bal door een tackle van achteren. Zagortsau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zagal`chyk rent richting de bal. Makeiszanka rent richting de bal. Zagal`chyk onderschept slim de pass. Zagal`chyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Мілыя Лісы - Высокія Кветкі 1:0

13e minuut.
Valenda passt de bal zonder na te denken. Baradulin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vuras. Baradulin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baradulin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Мілыя Лісы - Высокія Кветкі 2:0

15e minuut.
Larkou probeert naar een medespeler te passen. Baklanau is nu in balbezit. Baradulin rent richting de bal. Baklanau verovert de bal door een tackle van achteren. Baklanau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Baradulin rent richting de bal. Zagal`chyk rent richting de bal. Baradulin rent richting de bal. Zagal`chyk is nu in balbezit. Zagal`chyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Tryfanau passt de bal in één keer door. Lamaka rent richting de bal. Lamaka passt de bal in één keer door. Larkou heeft problemen om de bal te vangen. Larkou met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Мілыя Лісы - Высокія Кветкі 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мілыя Лісы 65%, Высокія Кветкі 35%.
Мілыя Лісы - Высокія Кветкі 2:1

70e minuut.
Tryfanau met een sublieme pass. Lamaka rent richting de bal. Lamaka passt de bal met de wreef. Lisavets bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisavets draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Makeiszanka is nu in balbezit. Makeiszanka geeft de bal voor. Mashkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklanau rent richting de bal. Baklanau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Makeiszanka rent richting de bal. Baradulin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makeiszanka. Makeiszanka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Мілыя Лісы 50%, Высокія Кветкі 50%.
Мілыя Лісы - Высокія Кветкі 2:1