Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Казачныя Дрэвы Лакаматыў Жураўлі
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Zotkin geeft de bal voor. Inworp. Adamovicz met de inworp. Skibarka rent richting de bal. Skibarka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Slabitski met een harde bal richting middenveld. Anisimau kopt de bal weg. Lakavets is nu in balbezit. Zizich rent richting de bal. Zizich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Samavoltsau onderschept slim de pass. Samavoltsau met een sublieme pass. Zizich bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizich schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trubnikau de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Дрэвы - Лакаматыў Жураўлі 0:1

30e minuut.
Piatkun verovert de bal door een tackle van achteren. Piatkun geeft een hoge lob. Slabitski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mamanovich rent richting de bal. Mamanovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Sevidau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Anisimau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anisimau geeft de bal voor. Zizich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Дрэвы - Лакаматыў Жураўлі 0:2

40e minuut.
Zotkin onderschept slim de pass. Zotkin met een sublieme pass. Klungelig pakt Suprovich de bal. Skibarka is nu in balbezit. Skibarka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Дрэвы 40%, Лакаматыў Жураўлі 60%.
Казачныя Дрэвы - Лакаматыў Жураўлі 0:2

49e minuut.
Lyskavets onderschept slim de pass. Lyskavets probeert naar een medespeler te passen. Viachorka met een sublieme pass. Skibarka is nu in balbezit. Skibarka draait met de bal, schiet en ... Buhalau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Казачныя Дрэвы - Лакаматыў Жураўлі 1:2

50e minuut.
Zizich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anisimau de bal. Mamanovich rent richting de bal. Mamanovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zotkin onderschept slim de pass. Zotkin geeft de bal voor. Zizich heeft problemen om de bal te vangen. Anisimau rent richting de bal. Anisimau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Казачныя Дрэвы 40%, Лакаматыў Жураўлі 60%.
Казачныя Дрэвы - Лакаматыў Жураўлі 1:2