Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Гарачыя Алені Ліхія Расліны
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Bialkevicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrudzetski met een snelle inworp. Saputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hrudzetski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrudzetski probeert naar een medespeler te passen. Saputa rent richting de bal. Piatupin rent richting de bal. Piatupin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Saputa is nu in balbezit. Saputa speelt de bal door. Peszynski met een sublieme pass. Piatupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatupin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lisik kopt de bal weg. Baltrushevicz rent richting de bal. Rubinau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubinau krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hrudzetski kopt de bal weg. Daar is Rubinau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltrushevicz maakt een afschuwelijke overtreding. Baltrushevicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Baltrushevicz rent richting de bal. Zaleski is nu in balbezit. Akula bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaleski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Ліхія Расліны 1:0

38e minuut.
Baltrushevicz is nu in balbezit. Zaleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaleski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaleski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zaleski rent richting de bal. Peszynski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaleski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smahin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akula springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Алені 37%, Ліхія Расліны 63%.
Гарачыя Алені - Ліхія Расліны 1:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhareika met een harde bal richting middenveld. Saputa kopt de bal weg. Akula rent richting de bal. Akula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Ліхія Расліны 2:0

80e minuut.
Daar is Lisik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaleski is nu in balbezit. Zaleski passt de bal zonder na te denken. Akula rent richting de bal. Akula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dudka speelt de bal door. Akula rent richting de bal. Zaleski rent richting de bal. Zaleski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tarahnevich de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Гарачыя Алені - Ліхія Расліны 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Гарачыя Алені 40%, Ліхія Расліны 60%.
Гарачыя Алені - Ліхія Расліны 3:0