Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Высокія Кветкі Магічныя Грыбы
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Pakura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakura speelt de bal door. Kurhanau rent richting de bal. Buloichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buloichyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldatsenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipila is nu in balbezit. Baklanau verovert de bal door een tackle van achteren. Baklanau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lipila rent richting de bal. Baklanau onderschept slim de pass. Baklanau speelt de bal door. Lisavets is nu in balbezit. Lisavets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Высокія Кветкі - Магічныя Грыбы 1:0

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cherkas trapt de bal weg. Buloichyk kopt de bal weg. Hanarovich probeert de bal met de borst te controleren. Hanarovich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Baklanau rent richting de bal. Pakura onderschept slim de pass. Pakura probeert naar een medespeler te passen. Kurhanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurhanau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Высокія Кветкі - Магічныя Грыбы 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высокія Кветкі 54%, Магічныя Грыбы 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Высокія Кветкі - Магічныя Грыбы 1:1

49e minuut.
Lipila probeert naar een medespeler te passen. Pakura is nu in balbezit. Pakura probeert naar een medespeler te passen. Kurhanau rent richting de bal. Kurhanau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Pakura probeert naar een medespeler te passen. Hanarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamaka is nu in balbezit. Hanarovich onderschept slim de pass. Hanarovich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Высокія Кветкі 48%, Магічныя Грыбы 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Высокія Кветкі - Магічныя Грыбы 1:1