Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c interalex FC Villa Bucuresti
iures Tactiek 442
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 30.2
formidabel Schieten zwak
matig Passen matig
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Rumeanţev met een sublieme pass. Baholdin is nu in balbezit. Baholdin speelt de bal door. Rumeanţev rent richting de bal. Rumeanţev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rumeanţev passt de bal in één keer door. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin passt de bal in één keer door. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ciumak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu met een sublieme pass. Pavino rent richting de bal. Pavino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Modan verovert de bal door een tackle van achteren. Modan geeft de bal voor. Rumeanţev met een sublieme pass. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rumeanţev heeft problemen om de bal te vangen. Rumeanţev probeert naar een medespeler te passen. Baholdin is nu in balbezit. Baholdin draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 1:0

26e minuut.
Daar is Ciauşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavino begaat een overtreding. Pavino krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klinko geeft een lange en hoge pass. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Modan geeft een hoge lob. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin rent richting de bal. Mititelu maakt een afschuwelijke overtreding. Mititelu krijgt een gele kaart. Baholdin raakt geblesseerd tijdens het duel. Klinko met een snel genomen vrije trap. Rumeanţev springt en kopt de bal. Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Nápoli rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciauşoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavino haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Klinko kopt de bal weg. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek met een sublieme pass. Rumeanţev is nu in balbezit. Rumeanţev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 2:0

45e minuut.
Fasanelli rent richting de bal. Fasanelli geeft een hoge lob. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baholdin is nu in balbezit. Baholdin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 29%, FC Villa Bucuresti 71%.
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 2:0

48e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan geeft de bal voor. Baholdin is nu in balbezit. Baholdin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fasanelli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mrożek rent richting de bal. Mrożek geeft een hoge lob. Fasanelli is nu in balbezit. Rumeanţev verovert de bal door een tackle van achteren. Rumeanţev haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas bokst de bal weg. Rumeanţev krijgt zijn hoofd ertegen. Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Modan kopt de bal weg. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin passt de bal in één keer door. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bilgeataoğlu geeft de bal voor. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek geeft de bal voor. Rumeanţev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Baholdin controleert de bal met de borst. Fasanelli speelt de bal door. Daar is Ciumak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mrożek heeft problemen om de bal te vangen. Mrożek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Klinko de bal. Klinko met een sublieme pass. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 3:0

82e minuut.
Klinko passt de bal met de wreef. Rumeanţev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumeanţev passt de bal in één keer door. Baholdin rent richting de bal. Baholdin haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrożek rent richting de bal. Mrożek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 4:0

83e minuut.
Mrożek is nu in balbezit. Mrożek passt de bal zonder na te denken. Baholdin rent richting de bal. Baholdin schiet op doel. Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 5:0

85e minuut.
Klinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinko geeft de bal voor. Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Bilgeataoğlu de bal. Bilgeataoğlu geeft een hoge lob. Baholdin is nu in balbezit. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 6:0

88e minuut.
Fasanelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baholdin is nu in balbezit. Rumeanţev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumeanţev schiet op doel. Antonoloukas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 25%, FC Villa Bucuresti 75%.
f.c interalex - FC Villa Bucuresti 7:0