Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. Videle FcFunnyGuys
Normal Tactiek 523
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Răducan onderschept slim de pass. Răducan met een sublieme pass. Niţă rent richting de bal. Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Chivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Videle 53%, FcFunnyGuys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S. Videle - FcFunnyGuys 0:0

51e minuut.
Eftimescu passt de bal met de wreef. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan speelt de bal door. Chivu rent richting de bal. Chivu schiet op doel. Argeşeanu bokst de bal weg.

54e minuut.
Tilincă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Râpanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Butnăreanu passt de bal met de wreef. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan passt de bal in één keer door. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Stângă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă is nu in balbezit. Chivu verovert de bal door een tackle van achteren. Chivu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Butnăreanu probeert naar een medespeler te passen. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan maakt een afschuwelijke overtreding. Răducan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Belcea rent richting de bal. Ciripoi onderschept slim de pass. Ciripoi speelt de bal door. Bendea is nu in balbezit. Bendea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Videle 40%, FcFunnyGuys 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S. Videle - FcFunnyGuys 0:0