Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Timişoara FC Eva
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Minea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rotaru de bal. Met opzet legt Bitang zijn tegenspeler op de grond. Bitang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Răscanu passt de bal in één keer door. Epuraş is nu in balbezit. Met opzet legt Jianu zijn tegenspeler op de grond. Epuraş raakt geblesseerd tijdens het duel. Minea komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Timişoara - FC Eva 0:1

9e minuut.
Pleşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanescu-Prodanovici krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Răscanu geeft een lange en hoge pass. Hagi is nu in balbezit. Nănescu rent richting de bal. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progresul Timişoara - FC Eva 1:1

13e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha met een sublieme pass. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu schiet op doel. Hagi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi met een sublieme pass. Epuraş rent richting de bal. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Timişoara - FC Eva 1:2

43e minuut.
Hagi rent richting de bal. Hagi geeft een hoge lob. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Timişoara 45%, FC Eva 55%.
Progresul Timişoara - FC Eva 1:2

47e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi speelt de bal door. Minea probeert naar een medespeler te passen. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rotaru passt de bal in één keer door. Jianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş onderschept slim de pass. Epuraş haalt uit met een fantastische trap. Angelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Timişoara 52%, FC Eva 48%.
Progresul Timişoara - FC Eva 1:2