Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: N&D Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1044
N&D FC Villa Bucuresti
G1 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 30.1
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Mititelu speelt de bal door. Pavino rent richting de bal. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Villa Bucuresti 0:1

11e minuut.
Vânătoru probeert de bal aan de voet te houden. Chiper rent richting de bal. Chiper passt de bal in één keer door. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pavino verovert de bal door een tackle van achteren. Pavino passt de bal zonder na te denken. Piersic is nu in balbezit. Piersic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Villa Bucuresti 0:2

18e minuut.
Dediu speelt de bal door. Klungelig pakt Comănescu de bal. Comănescu passt de bal in één keer door. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş met een sublieme pass. Comănescu rent richting de bal. Comănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Villa Bucuresti 1:2

24e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Năsosu passt de bal zonder na te denken. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel. Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Komlosi geeft een lange en hoge pass. Muntenuş rent richting de bal. Chiper rent richting de bal. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gânsac passt de bal in één keer door. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş met een sublieme pass. Comănescu rent richting de bal. Comănescu schiet op doel. Antonoloukas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 35%, FC Villa Bucuresti 65%.
N&D - FC Villa Bucuresti 1:2

47e minuut.
Gânsac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş passt de bal met de wreef. Daar is Comănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Miclea passt de bal met de wreef. Comănescu rent richting de bal. Comănescu passt de bal in één keer door. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Antonoloukas trapt de bal weg van het doel. Vânătoru kopt de bal weg. Clondescu is nu in balbezit. Piersic rent richting de bal. Piersic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Năsosu met een snelle inworp. Antonescu geeft de bal voor. Comănescu rent richting de bal. Comănescu geeft een lange en hoge pass. Muntenuş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N&D - FC Villa Bucuresti 2:2

68e minuut.
Andonie passt de bal zonder na te denken. Pavino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dediu. Dediu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gânsac passt de bal in één keer door. Daar is Miclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miclea speelt de bal door. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dediu geeft een hoge lob. Ciauşoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miclea neemt de hoekschop. Comănescu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 21%, FC Villa Bucuresti 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N&D - FC Villa Bucuresti 2:2