Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: STIINTA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2953
STIINTA N&D
Normal Tactiek G1
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Andronic kopt de bal weg. Chiper rent richting de bal. Chiper passt de bal met de wreef. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft de bal voor. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chiper probeert naar een medespeler te passen. Năsosu met een sublieme pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Urs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Comănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jipa de bal onder controle te krijgen. Hozoc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Gânsac onderschept slim de pass. Gânsac met een sublieme pass. Miclea rent richting de bal. Miclea geeft een hoge lob. Hozoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Muntenuş de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - N&D 0:1

21e minuut.
Gânsac kopt de bal weg. Diculescu probeert de bal met de borst te controleren. Comănescu is nu in balbezit. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - N&D 0:2

22e minuut.
Chiper passt de bal in één keer door. Năsosu rent richting de bal. Năsosu geeft een lange en hoge pass. Comănescu probeert de bal met de borst te controleren. Comănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chiper kopt de bal weg. Miclea rent richting de bal. Miclea passt de bal met de wreef. Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Miclea met een sublieme pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal zonder na te denken. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Comănescu springt en kopt de bal. Paal! Hozoc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Comănescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - N&D 0:3

35e minuut.
Păltânea geeft een hoge lob. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Comănescu de bal. Comănescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Comănescu onderschept slim de pass. Comănescu geeft een hoge lob. Jipa kan de bal niet met de borst controleren. Comănescu rent richting de bal. Comănescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Comănescu rent richting de bal. Comănescu draait met de bal, schiet en ... Hozoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - N&D 0:4

43e minuut.
Miclea probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal in één keer door. Comănescu rent richting de bal. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA 73%, N&D 27%.
STIINTA - N&D 0:4

49e minuut.
Gânsac probeert naar een medespeler te passen. Năsosu met een sublieme pass. Antonescu geeft een hoge lob. Urs probeert de bal met de borst te controleren. Comănescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - N&D 0:5

50e minuut.
Urs passt de bal in één keer door. Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Chiper met een sublieme pass. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gânsac kopt de bal weg. Daar is Urs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Hozoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA - N&D 0:6

58e minuut.
Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Miclea speelt de bal door. Muntenuş rent richting de bal. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac geeft de bal voor. Miclea kopt de bal weg. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gherghe kopt de bal weg. Năsosu rent richting de bal. Năsosu speelt de bal door. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chiper speelt de bal door. Păltânea rent richting de bal. Păltânea passt de bal in één keer door. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sibiescu heeft problemen om de bal te vangen. Sibiescu geeft een hoge lob. Miclea kopt de bal weg. Daar is Comănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chiper probeert naar een medespeler te passen. Miclea rent richting de bal. Miclea speelt de bal door. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft de bal voor. Păltânea kan de bal niet met de borst controleren. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Năsosu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiper de bal. Chiper speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA 86%, N&D 14%.
STIINTA - N&D 0:6