Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan 2024 FcFunnyGuys
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Stângă zijn tegenspeler op de grond. Stângă krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexe. Ciorbea raakt geblesseerd tijdens het duel. Butnăreanu met een snel genomen vrije trap. Bendea is nu in balbezit. Bendea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Butnăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bendea rent richting de bal. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea verovert de bal door een tackle van achteren. Bendea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iuresean zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ciocoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendea is nu in balbezit. Bendea draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu geeft een hoge lob. Tilincă probeert de bal aan de voet te houden. Alexa is nu in balbezit. Alexa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - FcFunnyGuys 1:0

25e minuut.
Bendea met een sublieme pass. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - FcFunnyGuys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 2024 45%, FcFunnyGuys 55%.
AC Milan 2024 - FcFunnyGuys 2:0

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zicu zal de hoekschop nemen. Alexe is nu in balbezit. Alexa rent richting de bal. Alexa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Alexe onderschept slim de pass. Alexe speelt de bal door. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă geeft de bal voor. Alexa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ciocoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Butnăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butnăreanu probeert naar een medespeler te passen. Prunea is nu in balbezit. Prunea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Scutaru geeft de bal voor. Inworp. Prunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostol rent richting de bal. Apostol geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 2024 - FcFunnyGuys 2:1

88e minuut.
Ciripoi probeert naar een medespeler te passen. Ciocoiu geeft een lange en hoge pass. Niţă rent richting de bal. Alexa onderschept slim de pass. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 2024 59%, FcFunnyGuys 41%.
AC Milan 2024 - FcFunnyGuys 2:1