Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Timişoara FC Crișul
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Butuşan is nu in balbezit. Răscanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Răscanu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Prisecari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ştefan de bal. Puştea rent richting de bal. Puştea haalt uit met een fantastische trap. Dobrinoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Puştea de bal onder controle te krijgen. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Timişoara - FC Crișul 1:0

33e minuut.
Daar is Puştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu haalt uit met een fantastische trap. Diculescu probeert de bal aan de voet te houden. Dobrinoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Timişoara - FC Crișul 2:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Olteanu de bal onder controle te krijgen. Niculescu is nu in balbezit. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Timişoara 43%, FC Crișul 57%.
Progresul Timişoara - FC Crișul 2:0

68e minuut.
Răscanu geeft een hoge lob. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Puştea is nu in balbezit. Puştea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Oncică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oncică is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Baltă speelt de bal door. Puştea rent richting de bal. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea onderschept slim de pass. Puştea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Timişoara - FC Crișul 3:0

81e minuut.
Pleşu met een sublieme pass. Diculescu rent richting de bal. Diculescu passt de bal met de wreef. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ştefan geeft een hoge lob. Inworp. Prisecari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puştea rent richting de bal. Puştea geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Inworp. Olteanu met een snelle inworp. Daar is Răscanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrinoiu met een harde bal richting middenveld. Bitang kopt de bal weg. Puştea is nu in balbezit. Puştea draait met de bal, schiet en ... Paal! Dobrinoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Timişoara 29%, FC Crișul 71%.
Progresul Timişoara - FC Crișul 3:0