Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.001
  • Stadion: N&D Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 964
N&D FC Eva
G1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 19
very good Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Antonescu passt de bal zonder na te denken. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu geeft de bal voor. Pintea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Comănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Pintea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 1:0

9e minuut.
Daar is Bordea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clondescu geeft een hoge lob. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Pintea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 2:0

14e minuut.
Daar is Mirancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper rent richting de bal. Chiper speelt de bal door. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş passt de bal met de wreef. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 3:0

17e minuut.
Chiper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miclea de bal. Miclea met een sublieme pass. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 4:0

25e minuut.
Fodor passt de bal met de wreef. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea speelt de bal door. Klungelig pakt Comănescu de bal. Comănescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Gânsac probeert naar een medespeler te passen. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft een lange en hoge pass. Miclea probeert de bal met de borst te controleren. Miclea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gânsac speelt de bal door. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu passt de bal met de wreef. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muntenuş is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Năsosu neemt de hoekschop. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hagi de bal. Pintea bokst de bal weg.

37e minuut.
Fodor rent richting de bal. Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper met een sublieme pass. Comănescu rent richting de bal. Comănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mirancea geeft de bal voor. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu passt de bal met de wreef. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Pintea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Morar met een sublieme pass. Gânsac geeft de bal voor. Miclea kopt de bal weg. Comănescu rent richting de bal. Comănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Năsosu is nu in balbezit. Vascu maakt een afschuwelijke overtreding. Vascu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Năsosu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năsosu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş passt de bal in één keer door. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gânsac kopt de bal weg. Comănescu rent richting de bal. Comănescu geeft de bal voor. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 19%, FC Eva 81%.
N&D - FC Eva 4:0

46e minuut.
Rotaru speelt de bal door. Klungelig pakt Bordea de bal. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hagi de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 5:0

48e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antonescu met de inworp. Năsosu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fodor is nu in balbezit. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş passt de bal met de wreef. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu haalt uit met een fantastische trap. Pintea bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miclea zal de hoekschop nemen. Comănescu kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 6:0

56e minuut.
Doeltrap. Pintea trapt de bal weg. Chiper speelt de bal door. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gânsac met een sublieme pass. Klungelig pakt Miclea de bal. Miclea geeft een lange en hoge pass. Muntenuş krijgt zijn hoofd ertegen. Pintea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 7:0

58e minuut.
Bordea rent richting de bal. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft een hoge lob. Muntenuş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pintea trapt de bal weg. Minea kopt de bal weg. Gânsac met een sublieme pass. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Minea probeert naar een medespeler te passen. Băcanu controleert de bal met de borst. Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft een lange en hoge pass. Muntenuş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gânsac kopt de bal weg. Klungelig pakt Comănescu de bal. Comănescu passt de bal zonder na te denken. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chiper is nu in balbezit. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu passt de bal in één keer door. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 8:0

74e minuut.
Clondescu geeft een lange en hoge pass. Comănescu rent richting de bal. Comănescu speelt de bal door. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gânsac verovert de bal door een tackle van achteren. Gânsac geeft een lange en hoge pass. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu draait met de bal, schiet en ... Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 9:0

78e minuut.
Comănescu passt de bal zonder na te denken. Muntenuş rent richting de bal. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Miclea rent richting de bal. Miclea geeft de bal voor. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Pintea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 10:0

86e minuut.
Miclea speelt de bal door. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - FC Eva 11:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minea met een snelle inworp. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 14%, FC Eva 86%.
N&D - FC Eva 11:0